Welkom

VFB-Dag van de Tips: 24 april 2021

Het voorjaar wordt bij heel wat VFB-leden geassocieerd met de VFB-Happening. Het grootste VFB-congres vindt immers traditioneel plaats in april. De coronacrisis dwingt ons een beetje te breken met deze traditie en out-of-the-box te denken en te handelen.

De VFB-Happening is het congres waar in ‘normale’ tijden zowat 1.500 beleggers toestromen in Kinepolis te Antwerpen. Om van de ene voordracht naar de andere te hollen. Maar ook om elkaar nog eens in levende lijve te zien, beleggersideeën uit te wisselen, gewoon elkaar de hand te schudden en achteraf op de receptie een frisse pint of frisdrank te nuttigen. Leden die dat al eens mee maakten, zijn getuige van deze gemoedelijke sfeer en  kijken er -net als wij- met weemoed op terug.
We kopen dus wat tijd voor de VFB-Happening editie 2021 en voeren een congreswissel door. Geen Happening in april maar op 23/10/2021. In de hoop dat tegen dan de coronacrisis achter de rug is en we weer fysiek kunnen ronddwalen in de Hollywoodzaal van Kinepolis te Antwerpen.

Prijzen

  • Leden: 40 euro
  • Niet-leden: 70 euro
  • Studenten: 20 euro

 

Nog geen lid van VFB? Je bent al lid vanaf 60 euro voor een heel jaar!

Klik op onderstaande button en registreer je op de VFB site.